About Us

Tentang Kami

Studio Malaya merupakan webdeveloper dan juga webdesigner yang beroperasi sepenuhnya secara freelance dan online, kami menerima tempahan dari seluruh Malaysia untuk membina pelabagai jenis keperluan laman web seperti dibawah:

  • Laman Web untuk Perusahaan IKS dan Syarikat dan dan Golongan Profesional
  • Laman Web untuk Pertubuhan NGO, Persatuan, Pertubuhan, Komuniti & Organisasi
  • Laman Web Sistem Kedai Onlinentuk tujuan promosi produk atau Jualan Online
  • Laman Web Peribadi, Portfolio dan Blog
  • Laman Web untuk Sekolah, Pusat Tuisyen, IPTA dan IPTS

Kelebihan Laman Web Rekaan Studio Malaya

Laman web kami mengunakan CMS iaitu content management system yang paling mudah untuk diuruskan pada harga yang berpatutan. Serta mengunakan teknologi terbaru dalam pembinaan laman web:

HTML 5, CS3 dan Jquery
Standard serta teknologi baru bagi memastikan setiap website dapat dilayari dengan pantas dan saiz setiap page dapat diminimumkan.

Social Intergration
Setiap laman web akan disertakan intergrasi dengan facebook fanpages/like button bagi menambah tahap engagement user dan pemilik website.

Compatible dengan semua Browser
Setiap laman web keluaran kami akan ditest dengan semua web browser yang ada dalam dunia. Terutama Firefox, Internet Explore dan Safari serta Chrome.

Laman Web yang responsive
Laman web kami boleh diakses melalui pelbagai device termasuk melalui smartphone tanpa sebarang masalah. Setiap laman web dioptimise untuk mengekalkan tahap respon device yang berlainan.

Sokongan dan Bantuan
Kami bukan sahaja menyediakan servis design sahaja malah after sales support juga kami sediakan secara percuma. Khidmat nasihat SEO dan juga SEM akan diberikan kepada cstomer bagi meningkatkan mutu website yang dibina.

[contact_form]

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.