Pembekal / Supplier Tshirt Kosong

Selain t shirt printing, studiomalaya juga membekal t shirt kosong jenama oren sport, four square dan Gildan. Tempahan minimun adalah 20 helai. Harga sehelai berbeza mengikut jumlah tempahan. Hubungi kami melalui WhatsApp  atau email studiomalaya[at]gmail.com untuk pertanyaan harga atau boleh download  untuk lihat katalog tshirt yang kami bekalkan.

!! mohon maaf kami tidak lagi menjual t-shirt

Download price list dan katalog harga tshirt kosong
Brand : Gildan, Fruit Of The Loom
Updated February 2014 :
Minimun order : 20 helai

Brand : Foursquare
Sedang di update
Minimun order : 20 helai

Brand : Oren Sport
Sedang diupdate
Minimun order : 20 helai

Brand : Custom Made
RAGLAN

Tshirt Kosong Raglan

Tshirt Kosong Raglan

Minimun order : 30 helai

Warna Tshirt Kosong Gildan

Warna Tshirt Kosong Gildan

Gildan Ultra Cotton

warna tshirt gildan

warna tshirt gildan

Gildan Premium

Gildan Premium

Gildan Softstyle

Gildan Softstyle

Jenama t shirt kosong dalam stock

Jenama t shirt kosong dalam stock

Incoming search terms:

  • pembekal tshirt kosong
  • pemborong tshirt kosong
  • pembekal t shirt kosong
  • tshirt kosong
  • t shirt kosong borong
  • t shirt kosong
  • baju kosong
  • pemborong t shirt kosong
  • supplier t shirt kosong
  • pembekal baju kosong

Discuss - 97 Comments

  1. LAILA says:

    Salam,
    Bagaimana saya nak dapatkan katalog sekiranya ingin membuat tempahan baju t-shirt? Berapakan kuantiti minimum untuk setiap tempahan?
    Sekian.

  2. suhaimi abdullah says:

    hello,kalau order dalam 50 helai,akan jadi sehelai berapa ya? 🙂

  3. faris says:

    tshirt foursquare 100helai brapa harga

  4. petra says:

    mohon emailkan katalog

  5. NOOR HAZLIN BINTI ABDUL HAMID says:

    PERLU SEBUT HARGA UNTUK BELI BORONG

  6. Siti Dyana says:

    Saya ingin dapatkan katalog baju ini bagaimana???
    Boleh hantar katalog baju ni kepada syrikat saya x???

  7. nizam says:

    Assalam,Brpe hrge bju melange black klu bli 100 helai…xde prhdmtn printg

  8. mansor says:

    Saya perlukan 250 helah TShirt untuk family day. Sila majukan katalog beserta harga yang ditawarkan untuk saya bentangkan kepada JK Hari Keluarga 2014. Mohon segera.

    Tkasih

  9. Razif Ahmad says:

    Admin, ada bekal plain t-shirt tanpa label di collar?

  10. mohd rafiza yusri says:

    Salam tuan, saya ada 3 soalan,
    1. berapa harga 100 pcs untuk t-shirt raglan melange-black.
    2. berapa lama cetakan boleh siap untuk 100 pcs?
    3. apa jenis kain melange-black?

  11. Ben says:

    Salam Tuan, tshirt kosong jenama canvas ade x?

  12. Muhamad says:

    Assalam…..Ade kedai ke? Mcm mana nk tengok koleksi tshirt selain dr katalog,kalau boleh saya nak tengok display item,sblm buat tempahan,tq

  13. Muhamad says:

    Brand fruit of the loom long sleeve baseball roundneck ada?

  14. adha says:

    saya nak order tp saya berada di kuching sarawak..boleh encik post n bagi detail harga smuanya dgn saya

  15. aien says:

    Salam

    Tshirt raglan kalau order 30pcs berapa rm utk 1 pcs?

  16. yat says:

    Tuan, baju lengan panjang ada tak?

  17. MF Printing Tshirt says:

    Blh bg tahu harga baju raglan tshirt..k

  18. Rozlita says:

    T shirt untuk kanak-kanak ada dijual tak?

  19. saida says:

    Mohon bertnye..klu sy nk bli jnama foursquare dlm kuantiti sedikit bwah 30 tp pelbagai saiz dan bwrna hitam brp sehelai? Ada x jual longsleeve (foursquare) n warna hitam?.mohon reply dlm email. TQ.

  20. podel says:

    boss nnty kalo free saya tepon bos la nak jumpa mana mana

  21. Snj Printing says:

    Salam Admin,

    Saya kalau order raglan 60helai boleh murah lagi drp rm17 tak?
    Saya nak order macam mana?

  22. afiq says:

    request for catalog ang quoatation for 50pcs of each brand.

  23. atyn says:

    T shirt gildan klo sy amik dlm 20helai 1pcs jatuh bpe??

  24. nor solihah says:

    assalam
    Maxsimum brape helai boleh ambil. ? ?
    Kalau sy ambil 30 helai yg gildan solfstyle cotton brape hrga ye. ? ?

  25. Syazwan Asman says:

    salam boss, saya nak baju longsleeve foursquare 20 helai. berapa harga?

  26. shahrir says:

    salam..
    pohon tanya stok baju tshirt lengan pjng
    FOUR SQUARE BLANK
    XXL XL L M S XS Jumlah
    4 10 10 14 6 5 49

    pohon maklumbalas segera..

  27. owzye says:

    hello . tshirt gildan berapa sehelai utk buat tshirt i am ? please email. tq 🙂

  28. mohamad amirul says:

    bagaimana saya boleh dapatkan katalog?

  29. Wannie says:

    hey are you supplying raglan shirt? how much if I order 30 pcs?

  30. Wan Syuhada says:

    Brapa harga?

  31. Diella Shahrizaman says:

    kalau t shirt rm6.20sen tu amik 56 helai berapa encik boleh bagi saya

  32. zyra zy says:

    kalau i nak order ada min x?
    i kalau boley nak raglan shirt tp nk long sleve,white black..

  33. ezad says:

    Assalam boleh email sy harga bagi tshirt 3 quarter gildan?

  34. ewan says:

    dah follow email bro . boleh dapatkan katalog utk tempahan t-shirt tak ?

  35. Noor Izwan Mohamed Noor says:

    Email kan kepada sy harga tshirt gildan..minimum order berapa??

  36. sap says:

    Boss….kalo saya nak fruit of loom 7 – 10 helai ? Boleh?

  37. Hajar Mohamad Aris says:

    Ada t-shirt untuk budak2 tak? Umur 2 – 6 tahun.

  38. Z says:

    Boleh emailkan senarai harga tshirt kosong, jenis kain dan percentage material tshirt tersebut

  39. minta hantar sebut harga ke email saya. TQ

  40. sahar anaz says:

    T shirt fruit of the loom kalo nk order 20 helai,sehelai berapa rm?

  41. Md Saiful b Borhan says:

    saya perlukan baju t-shirt collar berlengan panjang……sila bagi sample catalogue.. or hubungi saya di 017-297-6443

  42. rahizam ismail says:

    Salam tuan,

    Boleh tak kiranye diemailkan harga baju bagi jenama ini

    1)Gildan cotton dgn Polyester
    2)Oren Sport cotton dgn Polyester
    3)Forsquare cotton dgn Polyester

    Harga Wholesale Terima Kasih

  43. othman sarbini says:

    Nk tgk ktalog

  44. othman sarbini says:

    Nk tgk katalog

  45. PRINCESS SALLY says:

    Saya berminat..boleh email katalog kat email saya ..

  46. firdaos says:

    Salam. Saya bercadang nak ke kedai studimalaya. Kat mana ye address?

  47. amy says:

    salam…boleh sent detail ke email sy amyshark@yahoo.com

  48. syakir says:

    raglan tu colour lain ade tak?

  49. dee says:

    Salam admin…boleh tk sy nk dptkn hrga baju berkolar lengan panjang berwarna hitam dlam kuantiti 300 helai…. baju lebih kurang mcm baju kadet remaja sekolah yg sy mahu…..sesuai utk pelajar

  50. yuzairie says:

    salam….email sy yea…scpt y mgkn… yuzairieyusoff.designer@

  51. AdiPutra says:

    As’ Salam, bole tolong emailkn katalog? Sy nak tengok design n mungkin nk jadi dropshipper… Kalau ada harga wholesale pun ok jugak, tq…

  52. Khairee says:

    Salam admin, saya mencari tshirt kosong 100% cotton bersaiz besar (3xl, 4xl & 5xl).. memerlukan kualiti tshirt yang baik pasal nk buat brand sendiri..

  53. Ahmad says:

    Salam. Saya hubungi pihak tuan melalui whatsapp. harap pihak tuan boleh membalasnya kelak.

  54. jafar says:

    As salam.. bleh emailkn katalog & quotation utk t shirt round neck…

  55. lacky says:

    Boleh emailkan katalog.

  56. azmin says:

    nk tgk catalog,, plz

  57. KARIM SABTU says:

    Boleh tuan e-mail katelog t/shirt raglan lengan pendek dan panjang berserta harga.
    Ainasa Enterprise.

  58. mus says:

    mohon email katalog tshirt. tq

  59. Syafik says:

    baju gildan raglan ni bukan dari us ke.. kenapa dkt baju tulis made in bangladesh

  60. arfan says:

    assalam,
    ade tk baju hitam lengan panjang?

  61. adha says:

    tlg sent katalog tq

  62. Zack says:

    Salam sejahtera,
    Boleh tak dapatkan saya raglan white / green saiz 5XL?

  63. Ahmad adzhar says:

    Xblh nak complete download by phone..pls.email me..ur catalog encik

  64. boboy says:

    Kalau call terus boleh tak ??..

  65. Syuriani says:

    Boleh tolong emailkan katalog?

  66. faridah binti ibrahim says:

    Sayaberminat nak borong t shirt.mohon hantar catalig utk membuat pemilihan tq.

  67. mohd yunus says:

    Pls.email me..ur latest catalog encik

  68. Anderson says:

    Hello, blh bagi latest price list.tq

Leave a Reply to sap Cancel reply

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.